Mietin kovin kauan, mistä kirjoitan. Kun aiheena on ”asia joka koskettaa” mulla tuli mieleen lähinnä negatiivisia ja surullisia aiheita. Läheisen vakava sairastuminen, masennus, parisuhdeväkivalta, yksinhuoltajaksi jääminen ja mitä näitä muita paskasirkuksia on ollut.
Ne on asioita jotka koskettaa syvästi mua ja monia ihmisiä. En kuitenkaan halunnut synkistellä, vaan kirjoittaa ihanasta asiasta joka koskettaa meitä kaikkia.
Rakkaudesta.
On olemassa niin montaa erilaista ja erinäköistä rakkautta. Kumppanien välinen rakkaus, sisarusrakkaus, ystävien välinen rakkaus, äidinrakkaus. Jokainen näyttää ja kokee rakkautta erilailla.
Se mikä kuitenkin yhdistää kaikkea rakkautta on halu tehdä toiselle hyvää. Halu antaa iloisia asioita, ajatuksia ja tunteita. Halu jakaa oma onni myös sille rakkaalle.
Se voi tarkoittaa, että tuo lapselle tikkarin kauppareissulta, vaikka ei olisikaan karkkipäivä. Tai se voi tarkoittaa toisen stressin lievittämistä sillä, että auttaa laittamaan ruokaa ja siivoamaan. Se voi tarkoittaa, että ihan vaan joskus sanoo ”olet rakas”. Jokaisen on hyvä välillä kuulla, että ihan oikeasti on tärkeä ja rakas.
Meidän isossa porukassa rakkaus näkyy muunmuassa huolehtimisena. Kukaan ei jää yksin. Kun ollaan esimerkiksi autotapahtumassa kaikki huolehtii toistensa lapsista. Isoimmatkin partaäijät huolehtii, että porukan pienimmät on kunnossa.
Aina joku näkee missä kakarat viilettää ja aina joku huolehtii syömisestä ja juomisesta. Eli lapset tulee moneenkin kertaan ruokittua ja halattua usealta taholta.
Rakastan mun läheisiä, joten huolehdin. Enkä pelkästään lapsista. Myös aikuiset tarvitsee välillä sitä, että joku pitää huolta. Sitä, että joku kertoo ettei oo noloo mennä nukkumaan, vaikka toiset jatkaa tanssimista. Sitä, että muistuttaa toista ottamaan aamulla lääkkeet, jotta nuppi pysyy kasassa.
Se on rakkautta, että huolehtii, koska tahtoo rakkaalle hyvän olon.
Huolehtikaa toisistanne muruset❤

Discussion

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *