Tunnetuimpia malleja vuosikymmenien takaa ovat Estelle Lefebure, Milla Jovovich, Stephanie Seymour, Linda Evangelista sekä Gisele Bundchen.

Estelle

Estelle Lefebure on ranskalainen näyttelijä sekä malli, hän oli yksiä muodin sekä mallimaailman huippunimiä 80-luvulla sekä 90-luvulla. Hän oli useasti Vogue lehden sekä Elle lehden kansikuvissa, hän avioitui laulaja David Hallydayn kanssa vuonna 1989 mutta erosivat vuonna 2001

Gisele

Gisele on forbesin mukaan kautta aikain parhaiten tienannut malli sekä maailman ensimmäinen “ubermalli”, Giselen omaisuuden arvo on noin 400 miljoonaa dollaria, hänen ja miehensä Tom Bradyn omaisuuden yhteisarvo on huimat 580 miljoonaa dollaria.

Milla

Milla Jovovich on vuonna 1975, Kievissä syntynyt malli sekä näyttelijä joka tunnetaan parhaiten hänen suorituksistaan Resident Evil pelisarjaan perustuvassa elokuvasarjassa. Jovovich on näytellyt myös elokuvassa Fifth Element sekä työskennellyt mallina lukuisissa tuotekampanjoissa mukaanlukien Armanin, Calvin Kleinin, Christian Diorin sekä Versacen. Hän on myös ollut Voguen sekä Cosmopolitanin kansikuvana ja yli sadan muun lehden kannessa. Hän on tällä hetkellä naimisissa elokuvatuottaja Paul Anderssonin kanssa ja asuu Los Angelesissa sekä New Yorkissa. Linda on esiintynyt melkein 700 eri lehden kansikuvassa sekä toiminut mallina kaikille hänen aikansa suurimmille vaatebrändeille. Hänet muistetaan parhaiten lausahduksesta “En nouse ylös sängystä, ellen tienaa vähintään kymppitonnia tänään”

90-luku

Stephanie oli jäsen 90 luvun “unelmatiimissä” johon kuului myös Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell ja äskön mainittu Linda Evangelista. Hän oli myös mallina Victoria's Secret brändille, ensimmäisten joukossa. Stephanie oli kihloissa Guns N' Roses yhtyeen jäsenen, Axl Rosen kanssa. Häntä on kutsuttu moderniksi muusaksi (Modern Muse).